Керуюча компанія BRG hotels представила новий логотип

Пєклун Олексій

Пєклун Олексій

Одеса, Україна – 28 вересня 2023 року – Керуюча компанія BRG hotels змінила логотип та корпоративний стиль. Проєкт реалізував провідний український графічний дизайнер Микола Коваленко.

Логотип створений за принципом конструктора з квадратів якого можна укласти різні фігури. Попри зовнішні зміни, новий знак залишається впізнаваним, знайомим. Трансформація форми викликає інтерес так само як зміна ландшафту на фоні якого з’являється готель, даруючи гостю впевненість у тому, що все буде добре.

“Новий логотип – ідеальна метафора нашої компанії, яка створює та керує різними готельними об’єктами. Ми гнучкі, адаптуємось до нових умов, працюємо системно, невпинно, поступово, спокійно налагоджуємо процеси, які приносять високі фінансові результати.”, – зазначив Олексій Пєклун, засновник та СEO BRG hotels.

“Я радий, що вдалося знайти просте, впізнаване та сучасне рішення. Пишаюся тим, що зміг реалізувати цей проект для українського бізнесу, який розвивається попри війну”, – прокоментував Микола Коваленко.

Новий логотип буде використовуватися у корпоративній комунікації та у готелях, якими керує BRG hotels.