BRG hotels забезпечує зростання бізнесу та високий рівень сервісу завдяки внутрішньому університету гостинності

Пєклун Олексій

Пєклун Олексій

Експерт у сфері гостинності BRG hotels інтегрував у бізнес процеси українську ІT систему Sintegrum, яка автоматизує навчання та атестацію співробітників. У компанії її називають «Університетом гостинності BRG».

«Університет гостинності BRG» керує нематеріальними активами про запуск нових готелів, їх менеджмент та управлінням цінами. Він полегшує рекрутинг, онбордінг, інтеграцію і систематизує взаємодію з працівниками за допомогою атестації, підвищення кваліфікації та психологічного тестування. 

Кризи на готельному ринку України, які зумовлені пандемію та війною, вимагають від компаній швидкої адаптації до змін зі збереженням високого рівня сервісу. За даним порталу work.ua в умовах кризи до 40 % колективу працюють ефективно, 30% є байдужими, а решта – відволікатиме ключових працівників від роботи, щоб ті пояснили як все влаштоване. Запобігти цьому дозволяють системи управління знаннями. 

Олексій Пєклун, СЕО BRG hotels«Після впровадження «Університету гостинності BRG» ми очікуємо зростання ефективності. Автоматизоване навчання допомагає тримати якість сервісу на високому рівні та забезпечує зростання бізнесу наших клієнтів».