Інвестиції в апарт-готелі в Карпатах

Пєклун Олексій

Пєклун Олексій

Українці, у пошуках безпеки та прибутку, вкладають гроші у дохідну нерухомість Карпат. Найкраще повернення таких інвестицій можуть забезпечити компетентні керуючі компанії.

Війна Росії проти України змінила не лише шляхи життя українців, але й маршрути інвестицій. Заборона на виведення грошей за кордон та регулярні обстріли українських міст створили попит на будівництво дохідного житла у форматі апарт-готелів у Карпатах. В український готельній індустрії з’явився новий тип інвесторів. Це люди, які прагнуть стати співвласником апарт-готелю на заході України.

palace_full1
Апарт-готель – це об’єднання простору апартаментів з готельним сервісом. Він має просторі номери, кухні, можливість довгострокового проживання та готельні послуги. Цей формат задовольняє попит на тривале проживання у Карпатах, пропонуючи гостям основну цінність – безпеку проживання відносно інших регіонів. Це разом із невисоким порогом входу у проєкт, робить апарт-готелі в Карпатах привабливими для інвестицій. Номери в апарт-готелях – це комфортабельна власність, яку вигідно здавати в оренду чи використовувати для власного проживання.
 
Ми вважаємо, що цінність такого активу залежить від ефективного готельного сервісу в апартаментах. Виключна синергія досягається у тому випадку, коли концепція апарт-готелю розробляється у співпраці з керуючою компанією, яка надалі займається розвитком проєкту: керуванням, продажами та сервісом. А це гарантує успішність проєкту та повернення інвестицій.